Team Work makes the Dream Work

 

Wie is Brenda en wat is ze nou precies?

Hey welkom,

Ik ben als eerste moeder van een zoon. Samen wonen wij (samen met onze hond Evy)  in het mooie West-Friese dorp Hoogkarpsel. Hier wonen wij nu 13 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Amsterdam. Nou je kent de gezegde wel " Je kan het meisje uit de stad halen maar de stad niet uit het meisje" Plannen en organiseren is mijn tweede natuur.

Maar Bren wat doe je nu precies?

Ik ben een mix van een Personal Assistent en een Virtual Professional. Van een Personal Assistent heb je vast wel eens gehoord. Maar een Virtueel Professional......? "Een Virtueel Professional is een expert op een specifiek gebied. Meestal wordt hij/zij projectmatig ingezet. Zij beschikken over kennis en vaardigheden om je optimaal te adviseren en weten de tools en de techniek te gebruiken. Uiteraard zijn ze op de hoogte van de mogelijkheden in hun vakgebied. Zij zorgen bovendien zelf voor training om de laatste ontwikkelingen bij te houden en toe te passen. Het samenwerken met meerdere virtueel professionals is een hele goede optie. Zij vullen elkaar aan en vormen zo een krachtig team om dingen voor elkaar te krijgen." Mijn rol van Virtueel Professional is (online) Marketing, organiseren en plannen. Ik kan jou bijvoorbeeld helpen met het lanceren van een nieuw boek, product of dienst.

Ik maak graag een keer kennis met je om te zien wat ik voor je kan betekenen.

 

Neem contact op voor meer in informatie

10 + 13 =

Wie // Brenda Pelgrim
Email // brenda.being-visible@outlook.com
Instagram // brenda_being_visible